Energetski certifikati Brač – Akcija otok Brač -20%

Energetski certifikati Brač Akcija

Energetski certifikati Brač je akcija provođenja energetskog certificiranja na otoku Braču od strane ovlaštenog certifikatora koja uključuje nižu cijenu zbog povećane količine posla.

Uslijed više upita i zadovoljnih klijenata s otoka Brača odlučili smo provesti akciju u kojoj ćemo certificiranje apartmana za najam ali i ostalih građevina učiniti pristupačnijima.

Planiramo provođenje akcije tokom veljače kada skupimo nekoliko objekata za provođenje energetskih pregleda. Prije dolaska na otok telefonski dogovaramo termine pregleda te u nekoliko dana na Braču dolazimo na objekte, prikupljamo dokumentaciju i obavljamo preglede nakon čega se vraćamo u Zagreb te izrađujemo energetske certifikate i elaborate o provedenom energetskom pregledu. U roku mjesec dana dobivate kompletnu dokumentaciju za Vaš objekt.

Energetski certifikat BracKome je potreban

Zakonsku regulativu vezanu za obavezu energetskog certificiranja možete pronaći na stranici ministarstva. Osim službenih podataka većina Hrvatskih portala piše o tome - članak.

Apartmani za najam

Ukoliko ste vlasnik apartmana ili soba koje iznajmljujete turistima obavezni ste izraditi energetski certifikat.

Hoteli

Prema važećim zakonima i propisima Hoteli kao objekti javne namjene već su otprije dužni imati izložen energetski certifikat ukoliko je ukupna bruto površina veća od 250m2.

Turistički, prodajni i uslužni objekti preko 250 m2

Ovlašteni smo i za certificiranje građevina sa složenim sustavom te možemo ponuditi provođenje energtskog pregleda i izradu energetskog certifikata za sve tipove objekta. Također možemo pružiti sve informacije oko poticaja za energetsku obnovu i ugradnju obnovljivih izvora energije.

Ostale informacije

Ukoliko ste zainteresirani za poticaje u sklopu energetske obnove obiteljskih kuća 2016 ili za poticaje neke druge kategorije koje objavljuje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost možemo Vam pomoći u izradi dokumentacije i javljanju na natječaje za energetsku obnovu ili ugradnju obnovljivih izvora energije. Dio koji sufinancira FZOE iznosi do 60% za otok.

Cijena

U sklopu ove akcije naše standardne cijene su 20% niže te ne uračunavamo putne troškove. Cijena izrade energetskog certifikata s uključenim svim troškovima za jedan apartman iznosi od 890 do 1400 kn ovisno o tipu i veličini.

Ukoliko ste zainteresirani za akcije i suradnju na ostalim područjima ili otocima slobodno se javite.

Kontakt

info@ecertifikat.eu - mob: 091 886 2201

Ili ispunite kontakt formu i javiti ćemo Vam se u kratkom roku:

Osobni podaci

Podaci o kući

Comments are closed.