Energetski certifikati – AKCIJA -20% Otok Rab

Energetsko certificiranje objekata za najam - Akcija Rab

 

Kako već godinama povremeno boravimo na otoku Rabu kod naših prijatelja odlučili smo spojiti ugodno s korisnim i ponuditi naše usluge iznajmljivačima na otoku Rabu.

Od 17.09 do 23.09 naši certifikatori borave na Rabu i obavljaju energetske preglede primarno apartmana ali i poslovnih prostora. Nakon provedenih energetskih pregleda izrađujemo energetske certifikate i izvještaje te Vam šaljemo na odabranu adresu. Svaki certifikat također se šalje i u Ministarstvo.

Budući da prema zakonskoj regulativi svaki turistički objekt ili njegova cjelina koja se iznajmljuje od 01.01.2016. mora imati energetski certifikat i predočiti ga najmoprimcu očekujemo veliku potražnju za certificiranjem apartmana i prostora u najmu te smo Vam ovom akcijom odlučili pojednostavniti postupak certificiranja. Info na članku.

Za ovu prigodu dajemo popust na izradu certifikata 20% u periodu od 17.09 do 23.09.2015. na naše osnovne cijene koje možete vidjeti na objavljenom cjeniku.

Ubuduće možete očekivati još ovakvih akcija pa nam se slobodno obratite.

Kontakt

info@ecertifikat.eu - mob: 091 886 2201

Ili ispunite kontakt formu i javiti ćemo Vam se u kratkom roku:

Osobni podaci

Podaci o kući

 

Ovlašteni smo od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za energetsko certificiranje jednostavnih i složenih građevina a uz certificiranje možemo Vam pružiti informacije o natječajima za energetsku obnovu i sufinanciranje obnovljivih izvora energije.

Energetski certifikatori - Frigo-ing d.o.o.

Comments are closed.